Disseny Web Desenvolupem el teu lloc web adaptat a les teves necessitats
Pàgines web flexibles, adaptables i usables.
MÉS INFORMACIÓ
Botigues Online Faci créixer el seu negoci amb la venda online.
No es desconnecti del futur.
MÉS INFORMACIÓ
Posicionament Web Destaca sobre la teva competència en Google
amb els nostres serveis de posicionament web SEO.
MÉS INFORMACIÓ
Promoció Online Augmenti la visibilitat del seu negoci amb les
Xarxes Socials, Campanyes PPC, Email Màrqueting...
MÉS INFORMACIÓ

Serveis de DISSENY WEB I MÀRQUETING ONLINE

Li oferim serveis de disseny web i màrqueting online a Amposta i Tarragona província per a la correcta posta en marxa del seu negoci a Internet. Creem la seva identitat digital i la complementem amb serveis de promoció, posicionament web i assessorament per a que la seva marca ampliï els seus horitzons a través de la xarxa.


DISSENY WEB

Desenvolupem la teva pàgina web totalment adaptable a tots els dispositius. Tindràs una web usable, elegant i amb resultats.

Saber-ne Més

Botigues Online

Desenvolupem la teva botiga online perquè puguis a començar a vendre els teus productes des de ja mateix a internet. Facilitat i simplicitat.

Saber-ne Més

Manteniment Web

Per a què una pàgina web segueixi funcionant com el primer dia, precisa d'un manteniment periòdic de seguretat, actualitzacions i continguts.

Saber-ne Més

Posicionament Web

Atrapar i supera als teus competidors a Google. Els nostres plans SEO, asseguren una evolució progressiva en les posicions de Google.

Saber-ne Més

Xarxes Socials

Creem i publiquem continguts optimitzats i periòdics a les xarxes socials objectiu del teu negoci. Comença a captar clients des d'avui.

Saber-ne Més

Google Adwords

Creem i gestionem campanyes de Pagament per Clic (PPC) en Google Adwords per assegurar les primeres posicions als resultats de cerca promocionats.

Saber-ne Més

Apps Mòbils

Desenvolupem aplicacions mòbils natives para iOS i Android. Ja siguis una empresa, tenda online o organització governamental.

Allotjament Web

Contracta amb nosaltres els teus dominis i allotjament web. Gaudeix d'un allotjament web d'alt rendiment i ultra ràpid per al teu web

Saber-ne Més


EL NOSTRE MÈTODE DE TREBALL


FASE D'ESTUDI

Estudiem el teu projecte en base de les necessitats del teu negoci, l'estudi del sector i de la competència.

PROPOSTA

Realitzem una proposta ferma basada en les teves necessitats i adaptada a les possibilitats actuals.

FASE D'EXECUCIÓ

Ens posem a la feina amb el projecte per aconseguir els objectius desitjats.

Anàlisi de Resultats

Analitzem periòdicament els resultats derivats de les accions realitzades i establim el camí a seguir.Ens adaptem a les necessitats reals de la teva empresa


Disseny Web Professional

Dediquem tots els esforços necessaris per implementar un excel·lent disseny web per al teu negoci, sempre d’acord a la seva imatge de marca i la seva estratègia de màrqueting online i offline.

Sempre atents al fet que el disseny web final sigui clar, atractiu, amb una navegació fàcil i intuïtiva, pàgines web segures, ràpides i amb l’objectiu final de captació de clients i generació de leads molt present amb crides a l’acció repartides estratègicament per la teva pàgina web.

Som especialistes en disseny i programació web, creant projectes de cost baix mitjançant gestors de contingut o projectes complexos que requereixen programació i disseny web a mesura.

Tenim una gran experiència i coneixements en plataformes com WordPress, Joomla o uns altres CMS de codi obert.

A més, som especialistes en desenvolupament web en Drupal i en programació a mida utilitzant HTML5, CSS3, PHP i MySQL

La nostra formació i recerca contínua, ens permet crear dissenys i desenvolupaments web d’acord amb les últimes tendències en el sector, amb les funcionalitats que necessiti el teu negoci i fent-les úniques i destacades sobre la teva competència.

Més Informació


Disseny Pàgines Web Amposta (Tarragona)Disseny de Botigues Online - Ecommerce


Disseny de Botigues Online – Ecommerce

Dediquem tots els esforços necessaris per implementar botigues online optimitzades per al seu negoci, sempre d’acord a la seva imatge de marca i la seva estratègia de màrqueting online i offline.

Sempre atents al fet que el disseny de la seva botiga online sigui clar, atractiu, amb una navegació i procés de compra fàcils i intuïtives, segures, ràpides.

Som especialistes en disseny i programació de botigues  online, creant projectes de cost baix mitjançant gestors de contingut o projectes complexos que requereixen programació i disseny a mesura.

Tenim una gran experiència i coneixements en plataformes com Magento,  Prestashopp, Woocommerce, Drupal Commerce i altres CMS de codi obert.

A més, realitzem integracions amb la seva eina de gestió, per minimitzar el temps d’administració de les botigues online, i la correcta sincronització de productes del seu magatzem amb la botigues online.

La nostra formació i recerca contínua, ens permet crear botigues online d’acord amb les últimes tendències en el sector, amb les funcionalitats que necessiti el teu negoci i fent-les úniques i destacades sobre la teva competència.

ALGUNS DELS NOSTRES PROJECTES

*** Estem actualitzant la secció de projectes realitzats. En breu ho tindreu disponible ***


Veure més projectesPuja a la Primera Pàgina de Google

Amb els nostres plans SEO, la seva pàgina web o botiga online
podrà comparar-se i superar a la seva competència


Posicionament Web

Aparèixer en les primeres posicions dels cercadors, especialment en Google, és de vital importància per a la seva marca.

L’evolució constant dels algorismes dels cercadors, a més dels factors addicionals d’impacte en el posicionament d’una pàgina web fa imprescindible comptar amb un servei de posicionament web adaptat a tot moment a aquests algorismes.

La nostra metodologia específica li permetrà millorar, créixer i guanyar visibilitat en cada acció realitzada, guanyant més visites, fidelitzada més clients i augmentant les seves vendes.

 • Optimització dels continguts existents
 • Generació de contingut rellevant i optimitzat per a les paraules clau del seu negoci.
 • Linkbuilding.
 • Gestió d’errors 404.
 • Implementació de millores tècniques a la seva pàgina web.
 • Consultoria
Posicionament Web SEO Amposta - Tarragona

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS


 • Ajuntament de l'Aldea
 • Ajuntament d'Amposta
 • Equipo Madera
 • Milimetric - Diseño Retail
 • Helechos Azules - Fotografía de Bodas
 • Mercat a la Plaça d'Amposta
 • Transfer Autoparts
 • Estudi Blanc - Estudi de Disseny
 • estudi42
 • Totpool
 • Ajuntament de Campredó
Últimes noticies en Disseny y Posicionament Web

T’informem puntualment de les últimes novetats i tendències en disseny web, posicionament web i màrqueting online