Serveis de DISSENY WEB I MÀRQUETING ONLINE

Li oferim serveis de disseny web i màrqueting online a Amposta i Tarragona província per a la correcta posta en marxa del seu negoci a Internet. Creem la seva identitat digital i la complementem amb serveis de promoció, posicionament web i assessorament per a que la seva marca ampliï els seus horitzons a través de la xarxa.


DISSENY WEB

Desenvolupem la teva pàgina web totalment adaptable a tots els dispositius. Tindràs una web usable, elegant i amb resultats.

Saber-ne Més

Botigues Online

Desenvolupem la teva botiga online perquè puguis a començar a vendre els teus productes des de ja mateix a internet. Facilitat i simplicitat.

Saber-ne Més

Manteniment Web

Per a què una pàgina web segueixi funcionant com el primer dia, precisa d'un manteniment periòdic de seguretat, actualitzacions i continguts.

Saber-ne Més

Posicionament Web

Atrapar i supera als teus competidors a Google. Els nostres plans SEO, asseguren una evolució progressiva en les posicions de Google.

Saber-ne Més

Xarxes Socials

Creem i publiquem continguts optimitzats i periòdics a les xarxes socials objectiu del teu negoci. Comença a captar clients des d'avui.

Saber-ne Més

Google Adwords

Creem i gestionem campanyes de Pagament per Clic (PPC) en Google Adwords per assegurar les primeres posicions als resultats de cerca promocionats.

Saber-ne Més

Apps Mòbils

Desenvolupem aplicacions mòbils natives para iOS i Android. Ja siguis una empresa, tenda online o organització governamental.

Allotjament Web

Contracta amb nosaltres els teus dominis i allotjament web. Gaudeix d'un allotjament web d'alt rendiment i ultra ràpid per al teu web

Saber-ne Més


EL NOSTRE MÈTODE DE TREBALL


FASE D'ESTUDI

Estudiem el teu projecte en base de les necessitats del teu negoci, l'estudi del sector i de la competència.

PROPOSTA

Realitzem una proposta ferma basada en les teves necessitats i adaptada a les possibilitats actuals.

FASE D'EXECUCIÓ

Ens posem a la feina amb el projecte per aconseguir els objectius desitjats.

Anàlisi de Resultats

Analitzem periòdicament els resultats derivats de les accions realitzades i establim el camí a seguir.Ens adaptem a les necessitats reals de la teva empresa


Disseny Web Professional

Dediquem tots els esforços necessaris per implementar un excel·lent disseny web per al teu negoci, sempre d’acord a la seva imatge de marca i la seva estratègia de màrqueting online i offline.

Sempre atents al fet que el disseny web final sigui clar, atractiu, amb una navegació fàcil i intuïtiva, pàgines web segures, ràpides i amb l’objectiu final de captació de clients i generació de leads molt present amb crides a l’acció repartides estratègicament per la teva pàgina web.

Som especialistes en disseny i programació web, creant projectes de cost baix mitjançant gestors de contingut o projectes complexos que requereixen programació i disseny web a mesura.

Tenim una gran experiència i coneixements en plataformes com WordPress, Joomla o uns altres CMS de codi obert.

A més, som especialistes en desenvolupament web en Drupal i en programació a mida utilitzant HTML5, CSS3, PHP i MySQL

La nostra formació i recerca contínua, ens permet crear dissenys i desenvolupaments web d’acord amb les últimes tendències en el sector, amb les funcionalitats que necessiti el teu negoci i fent-les úniques i destacades sobre la teva competència.

Ver más información


Disseny Pàgines Web Amposta (Tarragona)

Diseño de Tiendas Online – Ecommerce

Dedicamos todos los esfuerzos necesarios para implementar un correcto diseño de tiendas para su negocio, siempre acorde a su imagen de marca y su estrategia de marketing online y offline.

Siempre atentos a que el diseño de su tienda online sea claro, atractivo, con una navegación y proceso de compra fáciles e intuitivas, seguras, rápidas.

Somos especialistas en diseño y programación de tiendas online, creando proyectos de coste bajo mediante gestores de contenido o proyectos complejos que requieren programación y diseño a medida.

Tenemos una gran experiencia y conocimientos en plataformas como Magento, Prestashopp, Woocommerce, Drupal Commerce y otros CMS de código abierto.

Además, realizamos integraciones con su herramienta de gestión, para minimizar el tiempo de administración de las tiendas online, y la correcta sincronización de productos de su almacén con la tienda online.

Nuestra formación e investigación continua, nos permite crear tiendas online acordes con las últimas tendencias en el sector, con las funcionalidades que necesite tu negocio y haciéndolas únicas y destacadas sobre tu competencia.

ALGUNOS DE NUESTROS PROYECTOS

*** Estamos actualizando la sección de proyectos realizados. En breve lo tendréis disponible ***


Ver todos los ProyectosSube a la Primera Página de Google

Con nuestros planes SEO su página web o tienda online
podrá medirse y superar a su competencia


Posicionamiento Web

Aparecer en las primeras posiciones de los buscadores, especialmente en Google, es de vital importancia para su marca.

La evolución constante de los algoritmos de los buscadores, además de los factores adicionales de impacto en el posicionamiento de una página web hace imprescindible contar con un servicio de posicionamiento web adaptado en todo momento a estos algoritmos.

Nuestra metodológia específica le permitirá mejorar, crecer y ganar visibilidad en cada acción realizada, ganando más visitas, fidelizando más clientes y aumentando sus ventas.

 • Optimización de los contenidos existentes
 • Generación de contenido relevante y optimizado para las palabras clave de su negocio.
 • Linkbuilding.
 • Gestión de errores 404.
 • Implementación de mejoras técnicas en su página web.
 • Consultoria

ALGUNOS DE NUESTROS CLIENTES


 • Ajuntament de l'Aldea
 • Ajuntament d'Amposta
 • Equipo Madera
 • Milimetric - Diseño Retail
 • Mercat a la Plaça d'Amposta
 • Querol Club de la Oficina
 • estudi42
 • Totpool
 • Ajuntament de Campredó
Últimas noticias en Diseño y Posicionamiento Web

Te informamos puntualmente de las últimas novedades y tendencias en diseño web, posicionamiento web y márketing online