Disseny de Botigues Online

Disposar d’una Botiga Online s’ha convertit en part essencial dels negocis i empreses, per molt petites que siguin. Poder disposar d’un aparador dels seus productes en Internet les 24 hores del dia, i a altre, sense cap límit geogràfic, converteix l’opció de les Botigues Online en primordial per a un desenvolupament òptim del negoci.

A més, pot utilitzar la seva base de dades de la Botiga Online per poder sincronitzar els seus productes en MarketPlace, i així, des d’un només nucli de gestió poder vendre en Amazon, Ebay, Etsy entre molts uns altres.


Disseny de Botigues Online - Ecommerce

Disseny de Botigues Online - EcommerceBeneficis d’una Botiga Online?

Invertir en una bona botiga online comportarà innombrables beneficis per al seu negoci:

  • Disposar d’un aparador dels seus productes les 24 hores al dia – 365 dies a l’any.
  • Sense límits. Pot vendre els seus productes o serveis en qualsevol part del món.
  • Poder utilitzar la botiga online com a catàleg per als clients que acudeixen físicament al seu negoci.
  • Disposar d’un major nombre de referències encara que no les tingui en estoc. Fins i tot els seus proveïdors, poden enviar els productes directament.
  • Poder informar als seus clients de les últimes novetats en els seus productes i serveis.

Avantatges amb el nostre servei de Disseny de Botigues Online


Disseny Adaptable

Tots els nostres dissenys de Botigues Online s'adapten a qualsevol terminal, ja sigui un PC, uns Smartphone o una Tauleta. Factor clau en posicionament i facilita la compra des de qualsevol terminal.

SEO Ready

Els nostres desenvolupaments de botigues online estan optimitzats per a les bones pràctiques de posicionament web i faciliten les accions posteriors orientades a SEO.

Usabilitat i Facilitat

Creem botigues online amb una estructura i un disseny optimitzats per a fomentar la usabilitat i la facilitat de navegació i de compra als usuaris.

Auto Administrables

Una vegada acabada la botiga online, tindràs un tauler d'administració per a que puguis administrar y gestionar el continguts de la teva botiga.Disseny de Botigues Online – Ecommerce

Dediquem tots els esforços necessaris per implementar un correcte disseny de botigues online per al seu negoci, sempre concorde a la seva imatge de marca i la seva estratègia de màrqueting online i offline.

Sempre atents al fet que el disseny de la seva botiga online sigui clar, atractiu, amb una navegació i procés de compra fàcils i intuïtives, segures, ràpides.

Som especialistes en disseny i programació de botigues online, creant projectes de cost baix mitjançant gestors de contingut o projectes complexos que requereixen programació i disseny a mesura.

Tenim una gran experiència i coneixements en plataformes com Magento, Prestashopp, Woocommerce, Drupal Commerce i altres CMSde codi obert.

A més, realitzem integracions amb la seva eina de gestió, per minimitzar el temps d’administració de les botigues online, i la correcta sincronització de productes del seu magatzem amb la botiga online.

La nostra formació i recerca contínua, ens permet crear botigues online d’acord amb les últimes tendències en el sector, amb les funcionalitats que necessiti el teu negoci i fent-les úniques i destacades sobre la teva competència.

Disseny de Botigues Online - Ecommerce


Necessites integrar el teu ERP o Programari de Gestió d'Articles amb la teva tenda Online?

Consulta'ns


El nostre Procés en en Disseny de Tendes Online

Tots els nostres projectes de disseny de botigues online són analitzats prèviament, realitzant una proposta concreta i executant les accions plantejades per aportar el màxim benefici al nostre client


ESTUDIO

Ens reunim amb tu, estudiem els teus objectius, analitzem la teva competència, i et fem una proposta realista adaptada a les teves necessitats

PROPOSTA

Sobre la base de les teves necessitats, realitzem una proposta ferma contemplant tots els elements tecnològics d'última generació per a posar-los a la teva disposició.

DESENVOLUPAMENT

Ens posem a treballar en les funcionalitats acordades i executant totes les accions necessàries per a l'èxit del projecte i optimitzant tots els processos.

PUBLICACIÓ

Un cop desenvolupada la botiga, realitzem una revisió completa de totes les funcionalitats i la publiquem, donant-la d'alta a tots els cercadors per accelerar la seva indexació
Està llest/a per vendre els seus productes en Internet?

Contacti’ns sense compromís i analitzarem com crear la seva botiga online en internet.


SOL·LICITAR PRESSUPOST