Campanyes Google Adwords – Pagament per clic

La publicitat de pagament per clic o SEM(Search Engine Marketing) és la forma d’obtenir una rendibilitat immediata utilitzant campanyes d’anuncis en les quals només paga cada vegada que un usuari punxa sobre la seva publicitat. Per mitjà d’aquesta publicitat a Google AdWords, podem, de manera immediata, publicar anuncis que apareguin en els cercadors o portals principals d’Internet per als termes que especifiquem .

En tractar-se d’un mètode de publicitat de pagament, és imprescindible optimitzar-la al màxim i un realitzar un correcte i constant seguiment, per a què la inversió econòmica tingui una tornada (ROI) positiu per a la seva empresa.

Campanyes Pagament per Click - Adwords

Campanyes Pagament per Click - Adwords


La nostra metodologia

  • Analitzem tots els elements del seu negoci, coneixent els objectius, història, mercat, tendències, etc. A més analitzem les paraules clau utilitzades pels seus competidors, el cost de les mateixes, les pàgines d’aterratge (landing pages).
  • Realitzem una anàlisi exhaustiva de paraules clau (keywords) als principals motors de cerca. Descobrim les paraules clau més propenses a convertir usuaris a vendes o clients potencials i les optimitzem d’acord als teus objectius de la campanya. També et suggerim paraules clau que sovint es passen per alt i tenen un alt potencial de conversió.
  • Basant-nos en les anàlisis i el pressupost del client, confeccionem les campanyes definint els objectius de conversió per poder mesurar l’abast de les campanyes.
  • Mentre la campanya estigui activa i vostè estigui invertint diners, realitzem un anàlisi periòdic per veure quins anuncis estan funcionant i en cas negatiu, aplicar els canvis ràpidament.Vols aconseguir més clients?

Contacti’ns sense compromís i analitzarem com crear i/o fer créixer el seu negoci en internet.


SOL·LICITAR PRESSUPOST