Allotjament Web (Hosting)

Disposar d’un allotjament web potent i correctament administrat és un factor essencial en l’èxit de la seva pàgina web o botiga online. Abans de contractar un servei d’allotjament web ha de saber tots els requeriments i necessitats del seu projecte, per evitar despeses inútils.

A més, ha d’assegurar-se que la seva informació està totalment protegida contra els atacs externs i que en cas de problemes, disposa d’un servei de còpies de seguretat actualitzat.

Els nostres plans d’allotjament web garanteixen la total seguretat de les seves dades i l’òptim funcionament del seu projecte web.


Allotjament Web

Avantatges amb el nostre servei d'Allotjament Web


Seguretat

Els nostres servidors disposen de les mesures de seguretat més avançades per protegir els seus projectes. A més realitzem còpies diàries.

Velocitat

La velocitat és un factor clau en el posicionament web. Per això, ens ocupem de disposar de l'última tecnologia en maquinari i infraestructura.

Sempre online

El nostre datacenter està equipat amb tots els recursos tecnològics per assegurar un uptime dels servidors superior al 99,9%

MONITORATGE

Monitoritzem les 24 hores del dia els nostres servidors perquè, en cas d'incidència, puguem restablir el servei en temps rècordCaracterístiques de nostre allotjament web

  • Uptime superior al 99,9%
  • Actualitzacions de seguretat diàries.
  • Còpies de seguretat diàries.
  • Serveis antivirus, antispam i protecció total per a qualsevol atac extern.
  • Escalabilitat.
  • Monitoratge 24h/dia 365 dies a l’any.


Allotjament Web