Disseny de Pàgines Web

El disseny web s’ha convertit en part essencial dels negocis i empreses, per molt petites que siguin. El disseny web reflecteix la visió i identitat dels negocis i avui dia és la millor eina per incrementar les vendes del seu negoci.

Els hàbits dels usuaris han canviat i as opcions de disseny i desenvolupament web al mercat són infinites, però molt poques tenen en compte tots els factors clau: claredat, usabilitat, optimització, rapidesa, seguretat, posicionament, escalabilitat, i un llarg etcètera.

Una correcta inversió es traduirà en beneficis per al seu negoci.


Disseny Pàgines Web Amposta (Tarragona)

Disseny Pàgines Web Amposta (Tarragona)

Què aporta una pàgina web?

Invertir en un bon disseny web comportarà innombrables beneficis per al seu negoci:

  • Donar a conèixer als seus clients, actuals i futurs, la seva proposta de valor i els avantatges que ofereix la seva empresa.
  • Tenir obert el seu negoci o tenda, 24 hores al dia – 365 dies a l’any.
  • Desapareix el límit geogràfic. El nombre de possibles compradors augmenta a nombres que mai hauria imaginat.
  • Informar puntualment de les seves novetats i serveis.
  • Major confiança, proximitat i transparència de cara al seu client final.
  • Oferir als seus clients un canal de comunicació alternatiu als mètodes tradicionals, sense importar l’horari.

Avantatges amb el nostre servei de Disseny Web


Disseny Web Adaptable

Tots els nostres dissenys web s'adapten a qualsevol terminal, ja sigui un PC, un Smartphone o una Tableta. És un factor clau en el posicionament.

SEO Ready

Els nostres desenvolupaments web estan optimitzats per a les bones pràctiques de posicionament web i faciliten les posteriors accions de POSICIONAMENT WEB (SEO)

Usabilitat i Facilitat

Creem webs amb una estructura i un disseny optimitzat per fomentar la usabilitat i la facilitat de navegació als usuaris.

Auto Administrables

Una vegada acabada la pàgina web, tindràs un panell d'administració per a que puguis gestionar els continguts tu mateix/a.Disseny Web y Desenvolupament Web

Dediquem tots els esforços necessaris per implementar un correcte disseny web per al seu negoci, sempre d’acord amb la seva imatge de marca i la seva estratègia de màrqueting online i offline.

Sempre atents al fet que el disseny web final sigui clar, atractiu, amb una navegació fàcil i intuïtiva, creant pàgines web segures, ràpides i amb l’objectiu final de captació de clients i generació de leads molt present amb trucades a l’acció repartides estratègicament per la teva pàgina web.

Som especialistes en disseny i programació web, creant projectes de cost baix mitjançant gestors de contingut o projectes complexos que requereixen programació i disseny web a mesura.

Tenim una gran experiència i coneixements en plataformes com Wordpress, Joomla o altres CMS de codi obert.

A més, som especialistes en desenvolupament web en Drupal i en programació a mida utilitzant HTML5, CSS3, PHP i MySQL.

La nostra formació i recerca contínua, ens permet crear dissenys i desenvolupaments web d’acord amb les últimes tendències en el sector, amb les funcionalitats que necessiti el teu negoci i fent-les úniques i destacades sobre la teva competència.Disseny Pàgines Web Amposta (Tarragona)El nostre Procés en Disseny Web

Tots els nostres projectes de disseny web són analitzats prèviament, realitzant una proposta concreta i executant les accions plantejades per aportar el màxim benefici al nostre client


ESTUDI

Ens reunim amb tu, estudiem els teus objectius, analitzem la teva competència, i et fem una proposta realista adaptada a les teves necessitats.

PROPOSTA

Sobre la base de les teves necessitats, realitzem una proposta ferma contemplant tots els elements tecnològics d'última generació per a posar-los a la teva disposició.

DESENVOLUPAMENT

Ens posem a treballar en les funcionalitats acordades i executant totes les accions necessàries per a l'èxit del projecte i optimitzant tots els processos.

PUBLICACIÓ

Un cop desenvolupada la web, realitzem una revisió completa de totes les funcionalitats i la publiquem, donant-la d'alta a tots els cercadors per accelerar la seva indexació
Parlem del seu Projecte

Contacta’ns sense compromís i analitzarem com crear i/o fer crèixer el seu negoci a internet.


SOL·LICITAR PRESSUPOST