DISSENY WEB TORTOSA

Develmedia, t’ofereix disseny de pàgines web i botigues online a mida a Tortosa (Tarragona). Creem el seu aparador en Internet adaptant-nos a les teves necessitats i possibilitats, utilitzant les últimes tecnologies en disseny web i botigues online.

El nostre objectiu és fer créixer el teu negoci en internet. Parlem?


¿Te ayudamos?


  El seu Nom*

  El seu Telèfon

  La seva Adreça Electrònica*

  La teva pàgina web

  En que podem ajudar-te?
  EMPRESA DE DISSENY WEB A TORTOSA


  Dediquem tots els esforços necessaris per implementar un excel·lent disseny web per al seu negoci a Tortosa, sempre d’acord a la seva imatge de marca i la seva estratègia de màrqueting online i offline.

  Sempre atents al fet que el disseny web final sigui clar, atractiu, amb una navegació fàcil i intuïtiva. Pàgines web segures, ràpides i amb l’objectiu final de captació de clients i generació de leads molt present amb crides a l’acció repartides estratègicament per la teva pàgina web.

  Som especialistes en disseny i programació web, creant projectes de cost baix mitjançant gestors de contingut o projectes complexos que requereixen programació i disseny web a mida.

  Tenim una gran experiència i coneixements en plataformes com WordPress, Joomla o altres CMS de codi obert.

  A més, som especialistes en desenvolupament web en Drupal i en programació i disseny web a mida utilitzant HTML5, CSS3, PHP i MySQL

  La nostra formació i recerca contínua, ens permet crear dissenys i desenvolupaments web d’acord amb les últimes tendències en el sector, amb les funcionalitats que necessiti el teu negoci i fent-les úniques i destacades sobre la teva competència.

  ALGUNS DELS NOSTRES PROJECTES


  ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS A TORTOSA I ELS SEUS VOLTANTS


  • Ajuntament de l'Aldea
  • Equipo Madera
  • Mercat a la Plaça d'Amposta
  • Ajuntament de Campredó
  • estudi42
  • Totpool
  • Ajuntament d'Amposta  Més Serveis a TORTOSA

  A més de la nostra experiència i qualitat en disseny web a Tortosa, oferim els següents serveis en la seva localitat.


  Botigues Online

  Desenvolupem la teva tenda online pera que puguis a començar a vendre els teus productes des de ja mateix ainternet. Facilitat i simplicitat.

  Saber-ne Més

  Manteniment Web

  Pera que una web segueixi funcionant com el primer dia, precisa de manteniment periòdic de seguretat, actualitzacions i continguts.

  Saber-ne Més

  Posicionament Web

  Posa't a l'altura i supera als teus competidors en Google. Els nostres plans SEO, asseguren una evolució progressiva en les posicions de Google.

  Saber-ne Més

  Xarxes Socials

  Creem una estratègia en mitjans socials i publiquem els continguts optimitzats i periòdics a les xarxes socials objectiu del teu negoci. Comença a captar clients des d'avui.

  Saber-ne Més

  Publicitat Online

  Creem i gestionem campanyes de Pagament per Clic (PPC) i promocions PPV a les xarxes socials. Campanyes d'email màrqueting.

  Aplicacions Mòbils

  Desarollamos aplicacions mòbils nadives per iOS i Android. Ja siguis una empresa, botiga online o organització governamental.