Google Plus tanca definitivament el 2 d’abril

Google Plus Tanca

Fa unes setmanes, Google va anunciar el tancament de Google Plus. Ara ens informa que el proper 2 d’abril de 2019 es produirà el tancament definitiu. Teniu fins llavors per a descarregar tota la vostra informació.

Si sou usuaris de Google Plus, haureu rebut un correu electrònic comunicant el tancament complet dels vostres perfils personals i pàgines d’empresa el proper 2 d’abril. A partir de llavors, Google, començarà a eliminar tots els continguts.

També, a partir del 4 de febrer de 2019, ja no es podran crear nous perfils, pàgines d’empresa, comunitats ni esdeveniments.

Què passa amb els nostres continguts?

Com hem dit desapareixeran, però abans de la data límit, Google ens permet descarregar tota la informació. Podeu veure com fer-ho aquí: Descarregar dades de Google Plus

I si ets moderador o propietari d’una comunitat?

També podreu descarregar totes les dades de la vostra comunitat. Google ens ho explica en el mateix enllaç: Descarregar dades de Google Plus. A partir de principis de març, a informació que es descarregui de les publicacions d’una comunitat pública de Google+ inclourà l’autor, el text i les fotos (Més informació).

Utilitzes el botó de Google Plus per a iniciar sessió en certes pàgines

El botó de Google Plus  per a poder accedir/registrar-se en pàgines web o aplicacions deixarà de funcionar les pròximes setmanes.Això  no afecta als accessos amb el compte de Google, només als accessos amb el compte de Google Plus.

Utilitzes Google + per a publicar comentaris en webs i blogs

Aquesta funció s’eliminarà de Bloguera el 4 de febrer i posteriorment, el 7 de març en altres llocs. A més, els comentaris que hem publicat a través del nostre perfil de Google Plus, seran completament eliminats a partir de la data de tancament, el 2 d’abril de 2019

 

Et fa pena la desaparició de Google Plus? La utilitzaves de forma regular? Explica’ns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

I accept the Privacy Policy